Real Racing 3 APK 2.0.0 Modded Sinirsiz Altin ve Para Hilesi Hersey Açik Android

19 Aralık 2013 Perşembe tarihinde yazıldı.

           Real Racing 3 APK 2.0.0 Modded Sinirsiz Altin Hersey Açik Android


Gereksinimleri: 2.3.3 ve üstü 
Genel Bakış: Hyper-gerçekçi. Saf eğlenceli. Ve ÜCRETSİZ. Real Racing 3 cep yarış oyunları için yeni bir standart ayarlar - gerçekten iman için deneyimli olmalıdır. 
** Cihazınıza boş alan kadar 1.9GB olması gerekir - buna değer! ** 
Trailblazing yeni özellikler resmi lisanslı parçaları, genişletilmiş 22-araba ızgara, ve Porsche, Lamborghini, Dodge, Bugatti ve Audi gibi üreticilerin üzerinde 45 titizlikle ayrıntılı arabalar dahil. Ayrıca, arkadaşları ile yarış Multiplayer ™ (TSM) teknolojisi kaydırılmıĢ gerçeklik-bükme Time ile başka bir boyuta tekmelenir. 
GERÇEK ARABALAR 
Henüz otomobil Real Racing en büyük liste özelliği, Porsche, Lamborghini, Dodge, Bugatti ve Audi gibi bizim yeni üreticileri kaçırmayın. 45'in üzerinde yoğun detaylar yarışçılar tekerlekleri alın ve otantik 22-araba yarışı ızgara üzerinde becerilerini test - mobil ilk kez. 
GERÇEK PARKURLAR 
Real Racing serisi için bir ilk, Mazda Raceway Laguna Seca, Circuit de Spa-Francorchamps, Silverstone, Hockenheimring, ve daha birçok dahil dünya çapında üst yerle birden konfigürasyonlarda gerçek parça tam bir sanatçısını lastik yakmak. 
GERÇEK KİŞİLER 
Onlar çevrimdışı olsanız bile - daha önce gördüğünüz hiçbir şey gibi, yenilikçi yeni Zaman Multiplayer ™ istediğiniz zaman, herkes yarış sağlar kaydırılmış! Her kariyer etkinliği Game Center veya Facebook arkadaş tamamen interaktif AI-kontrollü zaman kaymıştır sürümleri yanı sıra.

"Real Racing 3 APK 2.0.0 Modded Sinirsiz Altin ve Para Hilesi Hersey Açik Android" icin 0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Popho Portal Wordpress Teması by Anarschi, Blogger Entegre Hit Adam